Od 23 lat uprawiamy słodkie i super słodkie odmiany kukurydzy. We współpracy z naszymi plantatorami siejemy, uprawiamy i zbieramy kolby kukurydzy z najlepszych polskich ziem kujawskich. W ciągu tak wielu lat praktyki wypracowaliśmy umiejętność bardzo zróżnicowanego cięcia kolb. Dzięki temu jako jedyny producent kukurydzy możemy w pełni skoncentrować się na optymalnym smaku i mlecznej konsystencji soczystych ziaren. Nasze kolby są produktem najwyższej jakości dla klientów poszukujących perfekcji w każdym kęsie serwowanego jedzenia. Bardzo uważnie kontrolujemy zawartości pestycydów, pleśni, drożdży i bakterii dzięki czemu jesteśmy pewni bezpieczeństwa naszych produktów.
Od 2013 roku zajmujemy się produkcją mrożonych ziół. W ofercie mamy natkę pietruszki, koperek, szczypiorek, bazylię, miętę, kolendrę, cebulę szczypiorową. Mają one zastosowanie w produkcji liofilizatów, suszy, sosów, zup, surówek, sałatek, zapiekanek, pizzy, kanapek, farszy mięsnych oraz serowych, a także jako dodatek do dań głównych. Wszystkie zioła uprawiamy we współpracy z najwyższej klasy plantatorami polskich ziem kujawskich. Zioła są mrożone w ciągu kilku godzin od zbioru zapewniając niezwykły aromat, smak i strukturę produktu.
Od 65 lat specjalizujemy się w produkcji mrożonych owoców i warzyw. Mrozimy: truskawki, wiśnie, porzeczki, rabarbar, brokuły oraz kalafiory. Dzięki długotrwałym i partnerskim relacjom z rolnikami mamy możliwość zapewnienia jednolitości odmianowej konkretnego asortymentu oraz pełnej kontroli nad stosowanymi środkami ochrony roślin. Nasze produkty posiadają niezwykły aromat i smak ze względu na jakość kujawskich ziem i wieloletnie doświadczenie rolników.
Od 30 lat specjalizujemy się w produkcji ręcznie robionych zrazów i gołąbków. Zaopatrujemy głównie Klientów przemysłowych i gastronomicznych. Nasze zrazy i gołąbki znajdują zastosowanie w produkcji: gotowych dań w tackach, gotowych dań w puszkach a także jako składnik obiadu, który po podgrzaniu gotowy jest do spożycia. Cechują się bardzo tradycyjną metodą ręcznego zawijania oraz gotowania w sosie własnym. Zachowują najwyższe walory smakowe i jakościowe.
Od kilku lat produkujemy najwyższej jakości kebaby. Surowce mięsne od wyselekcjonowanych dostawców, oryginalne przyprawy i kurdyjska receptura sprawiają, że produkt ma niepowtarzalny smak i wygląd. Przestrzegając ściśle określonej technologii produkcji utrzymujemy wysoki standard produktu, który podczas grillowania zachowuje wszystkie swoje walory. Otrzymujemy nieustanne pochwały od klientów co jest dla nas motywacją do stałego doskonalenia.